Έχουμε τη χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε ότι η πρόσκλησή μας για ένταξη στην Τιμητική Επιτροπή του Συλλόγου μας έγινε δεκτή από δύο διακεκριμένες προσωπικότητες με επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ο Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας είναι ο νέος Υπουργός Πολιτισμού και έχει ήδη δείξει το μεγάλο ενδιαφέρον του για τη Νεμέα και την Αναβίωση των Αγώνων της.  Μάλιστα, στις 8 Ιουλίου, πριν ακόμα συμπληρώσει μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων του, διέθεσε ολόκληρη την ημέρα του στη Νεμέα, επισκεφθείς και τα γραφεία του Συλλόγου μας.  Πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι, λόγω έλλειψης προσωπικού, το αρχαίο Στάδιο στις 7 Ιουλίου ήταν κλειστό και ο κ. Τασούλας με άμεση παρέμβασή του το άνοιξε την επόμενη μέρα και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να παραμένει ανοικτό και στο μέλλον, έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση της Έκτης Νεμεάδας το 2016.

Ο κ. Τασούλας είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατά το διάστημα 1988-1989 εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου με υποτροφία του Βρετανικού Συμβουλίου. Το 1997 βρέθηκε στις Η.Π.Α για δύο μήνες, ως προσκεκλημένος της Αμερικανικής Κυβέρνησης.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στα κοινά με την εκλογή του ως δημάρχου Κηφισιάς (1994-1998) και από το 2000 εκλέγεται συνεχώς Βουλευτής Ιωαννίνων, από όπου και κατάγεται. Μεταξύ των άλλων καθηκόντων του στο Κοινοβούλιο, ο κ. Τασούλας είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιό και μια κόρη.

Είναι για μας χαρά και τιμή που ο Υπουργός κ. Τασούλας αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας να γίνει μέλος της Τιμητικής Επιτροπής του Συλλόγου μας και ευελπιστούμε ότι η δημιουργική μας συνεργασία θα είναι μακροχρόνια.  Επίσης, είμαστε υπερήφανοι διότι στο βιβλίο επισκεπτών του Συλλόγου δεν υπάρχει μόνο η υπογραφή του, αλλά και ένα όμορφο και κολακευτικό σχόλιό του για τη Νεμέα.

Ο  Γούαι Έι Τιτλ (Υ.Α. Tittle) είναι μια θρυλική μορφή του αμερικανικού αθλητισμού που πρωταγωνίστησε ως  επιτελικός παίτκης (quarterback) στις Ομάδες του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Λουιζιάνα, των 49ers του Σαν Φρανσίσκο και των Giants  της Νέας Υόρκης.  Μπήκε στην Εθνική Επετηρίδα Ποδοσφαίρου το 1971 και κόσμησε το εξώφυλλο του αθλητικού περιοδικού Sports Illustrated τέσσερες φορές. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φιλοξενήθηκε στο περιοδικό αυτό, το 1954.

Καταγόμενος από το Μάρσαλ του Τέξας, τώρα, συνταξιούχος πλέον, ζει στο Άθερτον της Καλιφόρνιας. Στους απογόνους του περιλαμβάνονται και δύο σύγρονοι Νεμεονίκες: Η κόρη του Dianne de Laet και η δισέγγονή του Ayla Jagerson. Ελπίζουμε ότι και ο ίδιος σύντομα θα αξιωθεί να στεφθεί με στεφάνι από αγριοσέλινο.

Για την ώρα, όπως και τόσα άλλα μέλη της Τιμητικής Επιτροπής του Συλλόγου μας, ο Γούαι Έι Τιτλ υποστηρίζει με το κύρος του λαμπρού παρελθόντος του τις προσπάθειές μας. Τον ευχαριστούμε.