24-26 Ιουνίου 2022

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στους αγώνες της Έβδομης Σύγχρονης Νεμεάδας (ΝΕΜΕΑ 2022) και στην αναβίωση του Ολυμπιακού Πνεύματος, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο που βρίσκεται στο τέλος αυτής της σελίδας.

*ΠΡΟΣΟΧΗ*

1. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν ΜΟΝΟ μέχρι το Σάββατο 30 Απριλίου 2022!! Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας.
2. Και τα δύο αγωνίσματα θα διεξαχθούν ΜΟΝΟ το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022.

3. Για την οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης των αγώνων έχει οριστεί η καταβολή του ποσού των 5€ κατά την άφιξη των συμμετεχόντων στο στάδιο.

4. Όταν κλείσουν οι εγγραφές, τα ονόματα των δρομέων θα συμπεριληφθούν στο τελικό έντυπο πρόγραμμα των Αγώνων και θα θέλαμε να υπάρχει ομοιομορφία. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και μη γράφετε συνεχόμενα κεφαλαία.
ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ: Κωνσταντίνος Γεωργίου
ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, κωνσταντινος γεωργιου, kwnstantinos gewrgiou.

5. Η διαδικασία της εγγραφής ολοκληρώνεται με επιβεβαίωση του email σας. Αφού κάνετε την εγγραφή σας, παρακαλούμε πηγαίνετε στα εισερχόμενά σας – κοιτάξτε ακόμα και τα spam/ανεπιθύμητη αλληλογραφία – και ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ LINK που θα έχει σταλεί. Διαφορετικά, η εγγραφή σας δεν θα καταχωρηθεί και ο Σύλλογός μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!