Ευχαριστήριο προς τους εθελοντές μας

Η 6η Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων ανήκει πια στο παρελθόν. Καταγράφηκε στην ιστορία του Συλλόγου (Σ.Α.Ν.Α.), αλλά και στην ψυχή και την καρδιά μας ως γλυκιά ανάμνηση. Έτσι νοσταλγικά θα την κρατήσουμε μέσα μας, σαν σπίθα που θα σιγοκαίει μέχρι να έρθει η στιγμή που αυτή η σπίθα θα ανάψει και πάλι τον βωμό των αγώνων της 7ης Νεμεάδας το 2020.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου για την Αναβίωση των Νέμεων Αγώνων αισθάνεται την ειλικρινή επιθυμία να εκφράσει τις ολόψυχες ευχαριστίες του σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε και στηρίξατε με κάθε τρόπο αυτή την τεράστια προσπάθεια. Θέλει επίσης να τονίσει πως αποτελείτε φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τις νεότερες γενιές όσο και για τους συνεχιστές του έργου του Συλλόγου μας. Με την ανιδιοτελή προσφορά σας ενισχύετε τη βούληση, την επιθυμία και το σθένος του καθενός έτσι ώστε ο εθελοντισμός, αυτός ο κορυφαίος τρόπος εκδήλωσης κοινωνικής προσφοράς που δεν ζητάει ανταλλάγματα, να κυριαρχεί σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Να είστε όλοι υγιείς και δυνατοί για να συναντηθούμε και πάλι στα ίδια χώματα, στις ίδιες πέτρες της Αρχαίας Νεμέας, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 7ης Νεμεάδας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!