Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε με υπερηφάνεια την αποδοχή εκ μέρους του Καθηγητή Κωνσταντίνου Γεωργιάδη της ιδιότητας του μέλους της Τιμητικής Επιτροπής του Συλλόγου μας. Έτσι, οι δεσμοί μας με το Ολυμπιακό Κίνημα και η αξιοπιστία μας ως υπολογίσιμου συμπληρωματικού πόλου του σύγχρονου Ολυμπισμού ενισχύονται.

Ο Καθηγητής Γεωργιάδης ανακηρύχθηκε Διδάκτορας Αθλητικών Επιστημών του Johannes Gutenberg Universität του Mainz της Γερμανίας και από το 2003 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου, του οποίου το 2010 έγινε Αντιπρύτανης.

Για πολλά χρόνια διετέλεσε Επιστημονικής Διευθυντής, στη συνέχεια Κοσμήτορας και τώρα είναι Επίτιμος Κοσμήτορας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Από το 2009 διευθύνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ολυμπιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και της διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Είναι μέλος πολλών επιτροπών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ειδικά στο πεδίο της Ολυμπιακής Εκπαίδευσης και το 2006 έγινε Επίτιμος Καθηγητής του Capital Institute of Physical Education του Πεκίνου.

Κύρια έργα του είναι:

H ιδεολογικοϊστορική βάση της Αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα τον 19ο αιώνα και οι πρώτοι Διεθνείς Ολυμπιακοί Αγώνες του 1896 στην Αθήνα (Kassel 2000).

Η Αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων (Αθήνα 2003)

Η ΔιεθνήςΟλυμπιακή Ακαδημία – Η Ιστορία ενός Ολυμπιακού Θεσμού (εκδ., μαζί με την Χ. Κουλούρη, Αθήνα 2007).