Ο αριθμός και η ποικιλομορφία των επισκεπτών   στα γραφεία μας συνεχίζει αμείωτος παρά το κρύο. Εκτός από μεμονωμένα άτομα, έρχονται και οργανωμένες ομάδες που αξίζουν ιδιαίτερης μνείας.

25 Οκτωβρίου – Μας επισκέφθηκε μια ομάδα Ρώσων ανταποκριτών, μεταξύ των οποίων και κάποιος που ζει στην Αθήνα και γράφει στην εφημερίδα “Russian Courier” και στο περιοδικό “Our Greece.”

27 Οκτωβρίου  –  Τα μέλη μιας μια Κινεζικής πολιτιστικής αντιπροσωπείας από την πόλη Ανκουίνγκ του Ανχούι προσέθεσαν εντυπώσεις στη γλώσσα τους στο βιβλίο επισκεπτών μας και έδειξαν ενθουσιασμένα όταν είδαν την εθνική τους σημαία να τους υποδέχεται έξω από τα γραφεία μας.

6 Νοεμβρίου  – Μας επισκέφθηκαν δύο ομάδες:

            1) – Περίπου 30 μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Κόνων” από την Πειραïκή χερσόνησο.

            2) – τριάντα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, που είχαν παρακολουθήσει τη διάλεξη του Στέφανου Μίλλερ στην Κόρινθο, δύο μέρες νωρίτερα. Μετά τη διάλεξη και κατά την επίσκεψη γράφτηκαν στο Σύλλογό μας 13 νέα μέλη.

13 Νοεμβρίου  – Μας επισκέφθηκαν 91 άτομα, χωρισμένα σε δύο ομάδες, με δύο λεωφορεία. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν παρακολουθήσει μαζικά στις 14 Οκτωβρίου στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης μια διάλεξη για το Στάδιο και την αναβίωση των αγώνων, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 120 περίπου άτομα, παρά το γεγονός της απεργίας των μέσων μεταφοράς στην Αθήνα εκείνο το απόγευμα.

                Η διοργάνωση της διάλεξης και της επίσκεψης στη Νεμέα ήταν αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας που κατέβαλαν οι φορείς: Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο, ΑΧΕΠΑ Αθήνας (Τμήμα HJ1), Θυγατέρες της Πηνελόπης, Καρυάτιδες, Έσπερος, Σύνδεσμος Γυναικών Θεσσαλονίκης και Μακεδονίας, Οργανισμός για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας και Ελληνίδες του Κρασιού. Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες ήταν ήδη μέλη μας αλλά εκείνη την ημέρα γράφτηκαν στο Σύλλογό μας και 24 νέα. Βλέπε: